Cina Anyar Anti skid Car steering kabayang Cover Four Seasons Universal Car steering kabayang Cover kalawan poer kenop A Produsén na Supplier | Jacking

Anyar Anti skid Car steering kabayang Cover Four Seasons Universal Car steering kabayang Cover kalawan poer kenop A

Pondok Description:

   Luxurious Design Car Steering Wheel Cover with Premium Power Knob  Name  Multifunctional car steering wheel cover Size 25X207mm Options One color with two option(with power knob or not) Use season Four season Features  -Easy to install;-Wear resistance and non-slip;-Luxurious appearance-Improve auto life-Fit for 99% car models -One piece moding,more durable and safety   ▲PRATICAL FUNCTION – With TecTri steering wheel covers, one cover with spinner, save the ...


  • Port: XiaMen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    61DXmddEJ6L._SL1200_

     

     Mewah Desain Mobil steering kabayang Coverkalawan Premium Power kenop 

    nami 

    panutup kabayang Multifunctional mobil steering

    ukuran

    25X207mm

    Pilihan

    Hiji warna dua pilihan (kalawan kakuatan kenop atawa henteu)

    Pamakéan nandakeun usum

    opat musim

    Fitur

     -Easy masang; Lalawanan -Wear sarta non-dieunakeun; Penampilan -Luxurious hirup otomatis -Improve -Fit keur model mobil 99%

    -One sapotong moding, leuwih awét sarta kaamanan

     

    • ▲ PRATICAL fungsi - Kalawan TecTri steering kabayang nyertakeun, salah panutup kalawan spinner, simpen dina usaha pikeun ngabalikeun mobil atanapi ngadamel u-péngkolan, jsb anu ngarobah operasi backhand kontinyu tradisional kana operasi hiji-dibikeun
    • ▲ lelembut Pikeun nyetir - Kalayan nyertakeun nu diwangun-di tombol stress panurunan, nyadiakeun Anjeun saluran ka stress relief; kalayan bahan ramah-eco, éta anti skid na noiseless, mawa Anjeun pangalaman nyetir nyaman jeung pikaresepeun
    • ▲ universal kasaluyuan - dioptimalkeun nyetir for nyak sagala kabayang mobil steering kalawan TecTri panutup kabayang steering; éta gampang pikeun masang, hiji mibanda spinner install dina kénca, sarta hiji sejenna dina katuhu pikeun pamakéan leuwih merenah
    • ▲ incredibly awét - Kalawan terjal ganda-lapisan na cangkang euweuh bauan, mawa steering kabayang a panyalindungan awét; jeung kenop silicone kualitas luhur, bisa 360 ° muterkeun eta kalawan betah, anu ngajamin pamakéan aman bari mastikeun Pakem nyaman
    • ▲ naon anjeun meunang - 2 × steering kabayang Cover (salah jeung spinner), 1 × Paket Box, 24 Bulan Rek

    Rinci jeung instalasi

    Kelir sakumaha dihandap

    Brown, karbon hideung, matte hideung, beureum, warna kai

    A tipe   Mobil steering kabayang Cover  ku kakuatan kenop

    0305100820

    Tipe B   Mobil steering kabayang Cover kalawan kaluar  kenop kakuatan

    0305100826

     A-Karbon hideung

    61QeIzH8LSL._SL1200_61hslCjAH1L._SL1200_

    61UsMiYwsUL._SL1200_

    7146MxeVUwL._SL1200_

    71bgv7hnxXL._SL1200_

    617uD7MybuL._SL1200_

    71VqdsAtrPL._SL1200_

    71Osv9mMDuL._SL1200_


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • nyambungan

    Masihan Us A ngagorowok
    Meunang Apdet Email