• Mobil steering kabayang Cover
  • Leather Organizer
  • organizer Folding Trunk Bag
  • banner04
  • banner55

Tentang Kami

Hal pangdeukeutna Anjeun bakal Teangan ka Xiamen Jacking

Xiamen Jacking Impor na Ékspor Co., Ltd, parusahaan kami nu eta manufactures rupa-rupa gaya anu mates mobil. markas ieu ayana di Pulo éndah Egrets, Xia Lalaki Kota. Dina loba taun pangalaman, parusahaan geus hasil digabungkeun widang desain, pabrik jeung marketing kana hiji persatuan. Saatos sababaraha taun usaha, pabrik cabang lokasina di Tong Hiji suburban of xiamen ...

Leuwih 10 Taun

Xiamen Jacking Car mates Garapan

Beda antara Xiamen Jacking 'na kompetisi kami téh perhatian urang kana jéntré.

diulas Ku

nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email