• Корица Автомобил Воланот
  • Leather Organizer
  • organizer Folding Trunk Bag
  • banner04
  • banner55

за нас

Најблиску нешто Ќе Најди во Xiamen дигање

Xiamen дигање Увоз и извоз Co, Ltd, Нашата компанија во која произведува различни стилови на автомобил пријатели. Седиштето се наоѓа во прекрасниот остров на egrets, Сјиа Мажите Сити. Во многу години на искуство, компанијата успешно да се комбинира областа на проектирање, производство и маркетинг во една целина. По неколку години напори, гранка фабрика се наоѓа на Тонг Еден предградието на Xiamen ...

Над 10 години

Xiamen дигање автомобили Mates Искуство

Разликата помеѓу Xiamen дигање и нашата конкуренција е нашето внимание на деталите.

одликуваат со

Поврзете се

Дај ни извик
Земете мејл ажурирања