China New Anti-gondhelan Car Wheel Cover Four Seasons Universal Car Wheel Cover karo Poer knob A Produsen lan Supplier | jacking

New Anti-gondhelan Car Wheel Cover Four Seasons Universal Car Wheel Cover karo Poer kenop A

Short Description:

   Luxurious Design Car Steering Wheel Cover with Premium Power Knob  Name  Multifunctional car steering wheel cover Size 25X207mm Options One color with two option(with power knob or not) Use season Four season Features  -Easy to install;-Wear resistance and non-slip;-Luxurious appearance-Improve auto life-Fit for 99% car models -One piece moding,more durable and safety   ▲PRATICAL FUNCTION – With TecTri steering wheel covers, one cover with spinner, save the ...


  • Port: Xiamen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    61DXmddEJ6L._SL1200_

     

     Mewah Design Car Wheel Coverkaro Premium Power Knob 

    jeneng 

    tutup roda multifunctional mobil setir

    Size

    25X207mm

    Pilihan

    Siji werna karo loro pilihan (karo daya kenop utawa ora)

    Gunakake mangsa

    Four mangsa

    fitur

     -Easy kanggo nginstal; Resistance -Wear lan non-slip; Katon -Luxurious urip otomatis -Improve -Fit kanggo model mobil 99%

    -Kliru Piece moding, luwih awet lan safety

     

    • ▲ PRATICAL FUNCTION - Kanthi TecTri wheel isine, salah siji tutup karo spinner, nyimpen gaweyan kanggo malik mobil utawa nggawe u-siji, lan sapiturute kang ngganti operasi backhand dadi tradisional menyang operasi nyerahke
    • ▲ fun FOR DRIVING - Kanthi isine sing dibangun ing tombol kaku nyuda, nyedhiyani sampeyan saluran kanggo kaku relief; karo bahan Eco-loropaken, iku anti-gondhelan lan noiseless, nggawa sampeyan pengalaman driving nyaman lan penake
    • ▲ Nusantara kompatibilitas - Optimized nyopir kanggo meh wae setir mobil setir karo TecTri tutup setir; iku gampang kanggo nginstal, siji karo spinner nginstal ing sisih kiwa, lan siji liyane ing hak kanggo panggunaan liyane trep
    • ▲ luar biasa awet - Kanthi nggronjal pindho lapisan lan meriam mambu, nggawa wheel pangayoman awet; karo kenop silikon kualitas, bisa 360 ° muter karo ease, kang njamin aman nggunakake nalika njupuk nyekethem nyaman
    • ▲ apa njaluk - 2 × Wheel Cover (siji karo spinner), 1 × Paket Box, 24 Months Warranty

    Details karo instalasi

    Werna ngisor

    Brown, karbon ireng, matte ireng, abang, werna kayu

    A jinis   Car Wheel Cover   karo daya kenop

    0305100820

    Tipe B   Car Wheel Cover  karo metu  kenop daya

    0305100826

     A-Carbon ireng

    61QeIzH8LSL._SL1200_61hslCjAH1L._SL1200_

    61UsMiYwsUL._SL1200_

    7146MxeVUwL._SL1200_

    71bgv7hnxXL._SL1200_

    617uD7MybuL._SL1200_

    71VqdsAtrPL._SL1200_

    71Osv9mMDuL._SL1200_


  • Previous:
  • Next:

  • Sambungake

    Menehi kita A Shout
    Njaluk Update Email